Haal je eigen privéchef in huis met CHEFSTBL!

4-gangen diner vanaf
€ 59,95
  • Het grootste aanbod private chefs van Nederland
  • Kindermenu’s ook mogelijk
  • Je blijft achter met een schone keuken

Haal je eigen privéchef in huis met CHEFSTBL! Ervaar een geheel nieuwe horecabeleving en geniet van een heerlijk diner, bereid door een topchef. Je smult al van een 4-gangendiner voor 6 personen vanaf €59,50 p.p.

Een nieuwe horecabeleving, bij jouw thuis!

CHEFSTBL speelt in op de huidige situatie in Nederland, door de consument een nieuwe manier van horecabeleving te bieden. Wij zorgen ervoor dat je met je favoriete gezelschap lekker een avondje “uit” kan hebben, met een private chef in je eigen huis.

De totaalbeleving staat hierin centraal: de service en aandacht van de chef die voor je neus een prachtige maaltijd bereidt, de smaakexplosie van de gerechten en bijpassende dranken, het plezier van het samenzijn met je favoriete gezelschap. Je wordt volledig ontzorgd en zelfs de keuken wordt schoner achtergelaten dan toen de chef aankwam. Voor de chef is het een nieuwe, schaalbare inkomstenbron. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is genieten!

Geniet bijvoorbeeld al van een volledig verzorgd 4-gangen diner voor 6 personen vanaf €59,50 p.p. Ontvang nu een gratis bruisend aperitief bij ieder diner. Daarnaast zijn er nog vele andere mogelijkheden.

Hoe werkt het?

Stap 1. Druk op de gele bestel hier button. Je wordt naar de website van CHEFSTBL gestuurd.
Stap 2. Kies hier de chef die bij jouw wensen past.
Stap 3. Boek jouw private chef bij CHEFSTBL.
Stap 4. Geniet van de CHEFSTBL ervaring in je eigen huis.