Forza Refurbished iPhone 8

+ gratis beschermhoes en screenprotector

Vanaf

€ 299,00

Uitleg over het bestelproces

1)      Klik op de ‘ga naar de website’ button – deze verwijst je door naar forza-refurbished.nl
2)      Selecteer jouw gewenste iPhone 8
3)      Klik op ‘in winkelwagen’.
4)      Daarna kan je de Forza iPhone 7/8 hoes transparant (of black) + tempered glass toevoegen
5)      Klik op button ‘Ik ga bestellen’
6)      Klik op ‘cadeaubon inwisselen’ en vul daar de code FORZAMARGRIET in
7)      Volg daarna het bestelproces

Waarom nieuw kopen als het ook refurbished kan?

Toe aan een nieuwe iPhone, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Kies dan voor een refurbished iPhone van Forza en bespaar tot wel 60% op de nieuwprijs. Met een refurbished telefoon kun je jaren vooruit. Meestal zijn deze telefoons eerder gebruikt, maar ook nu nog in uitstekende conditie. Zo wordt iedere telefoon op 50 punten gecontroleerd en professioneel schoongemaakt. Bovendien krijg je 2 jaar garantie, ook op de batterij. Dat is pas een smart phone!

Speciaal voor de Margriet lezeressen ontvang je bij aankoop van een iPhone 8 een gratis beschermhoes en screenprotector met de kortingscode FORZAMARGRIET

De iPhone 8 heeft een krachtige processor, dus is lekker snel en maakt de mooiste foto’s met een 12 megapixel-camera. Veilig is hij ook, want je ontgrendeld ‘m met Touch-ID: een handige vingerscan. Nu alleen nog kiezen voor een van de vier kleuren: Space Grey, Silver, Gold en Red.

De actie is geldig tot en met 31 juli 2020, zolang de voorraad strekt. De beschermhoes en screenprotector worden alleen gratis verstrekt met de kortingscode FORZAMARGRIET, in combinatie met de Forza Refurbished iPhone 8. De getoonde productprijs is een vanaf prijs. De iPhone 8 wordt geleverd met de laatste IOS13 versie, een gratis lightning-kabel en twee jaar garantie.