Frans Bauer

Een oergezellig avondje Hollandse hits
€ 22,00
  • 4 april Mainstage Brabanthallen- AFGELAST
  • Deur open: 19:00 uur
  • Aanvang: 20:00 uur
  • Nu 25% korting per ticket!
  • Tickets vanaf €22

I.v.m. Corona maatregelen is het concert op 4 april helaas afgelast. Zondagmiddag 15 maart is bekend geworden dat de maatregel, dat alle bijeenkomsten van meer dan 100 personen in Nederland geen doorgang mogen vinden, tot en met 6 april is verlengd. NTK (de partij die de kaarten verkoopt) is in contact met de betreffende theaters en neemt z.s.m. contact op met de kaartkopers over de verdere procedure.

Geniet van een avondje oergezellige Hollandse hits én van Frans Bauer

25 jaar na zijn eerste concert tournee bezoekt Frans Bauer opnieuw de mooiste theaters van Nederland. Het reizen zit Frans in het bloed en daar mag iedereen van meegenieten. Van de Verenigde Staten tot China en nu van een muzikale reis, gewoon gezellig thuis om de hoek. Onder begeleiding van zijn vaste orkest, de Holland Show Band, genieten we van een oergezellig avondje Frans Bauer. Een avond vol Hollandse hits, spektakel en de gulle lach van Frans. Benieuwd naar de anekdotes van gebeurtenissen uit het leven van de Bauers? We horen ze binnenkort in dit theater!

Nu exclusief voor Margriet lezeressen 25% korting, tickets vanaf € 22,-. De korting is geldig op 1e, 2e en 3e rang kaarten.