Holland zingt Hazes 2019

Wegens succes! Extra concert!

VANAF

€ 31,40

* 22, 23 en het extra concert op 15 maart 2019

* Ziggo Dome Amsterdam

* Inclusief gratis parkeerkaart*

Het succes van Holland Zingt Hazes gaat door!

Wegens grote animo voor de tickets voor Holland Zingt Hazes is er een extra concert aangekondigd op vrijdag 15 maart 2019. 

Holland Zingt Hazes vindt in 2019 voor de zevende keer plaats. Het is dat jaar vijftien jaar geleden dat André Hazes overleed. Zijn zoon André zal tijdens deze serie concerten een speciale ode aan zijn vader brengen in de vorm van een duet met diens hologram.  Een uniek moment in de Nederlandse muziekgeschiedenis. Nooit eerder werd een duet op deze manier in een concert gepresenteerd. Dat wordt ongetwijfeld voor iedereen een kippenvelmoment.

De concerten op 22 en 23 maart zijn vrijwel uitverkocht. Bij Margriet koop je de allerlaatste tickets inclusief gratis parkeerkaart*. Mis 't niet!

Parkeerkaart actie is alleen geldig voor de concerten op 22 en 23 maart, per 2 tickets, voor veld, 1e of 2e rang. Deze parkeerkaart ontvang je per email een week voor het event. *De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er, afhankelijk van de keuze van het event, item en verzendwijze, maximaal 2,90 euro transactiekosten en/of 3,50 euro verzendkosten (reguliere postverzending) per transactie in rekening gebracht