MIA TOMAZZI - MOLISE TAS

Met 74% korting. Van €229,- voor
Vanaf € 59,95

Let op: Levertijd 2 - 7 werkdagen 

Van het merk: MIA TOMAZZI

In de kleuren: Zwart, Cognac, Rood, Navy, Mostard en Grijs

MOLISE Tas

De Mia Tomazzi-collectie weerspiegelt het imago van Italië: verfijnd, elegant, charismatisch en aandacht voor detail.De collectie presenteert een grote verscheidenheid aan ledersoorten, kleuren en tinten die het licht van Italië weerspiegelen.

Een tas is niet alleen een modeaccessoire, maar ook een symbool van onze persoonlijkheid en onze keuzes. Groot, klein, slank of niet, het belangrijkste is dat je weet hoe je het accessoire best draagt opdat je outfit compleet is, de finishing touch die je doet stralen. Dit alles in Italiaanse stijl.

Het leder dat gekozen is voor de collectie Mia Tomazzi heeft verscheidene min of meer technische behandelingen ondergaan voordat dit product zo geraffineerd en aangenaam geworden is om mee te werken.

Voor ambachtelijke lederverwerking is Italïe ontegensprekelijk de wereldleider op het vlak van selectie van kwaliteitshuiden, het looien volgens de regels van de kunst en de verwerking van een unieke natuurlijke grondstof voor lederwaren, die soepelheid combineert met een delicate aanpak en een oneindig kleurenpallet.

  • 100% Italiaans leer
  • Een handvat bovenaan (22 cm)
  • Afneembare en aanpasbare schouderriem
  • Ritssluiting achterkant
  • Afmeting: 30x8x20 cm (LxBxH)