Superrelatie Weekend

Hét weekend dat alles voor je kan veranderen op het gebied van Liefde en Relaties
Van € 150.00
€ 27,00
 • Superrelatie Weekend 19 & 20 september vanuit je eigen woonkamer.
 • Volg 2 dagen inspirerende sessies, live coaching, oefeningen en bijzondere verhalen.
 • Hier wil je echt bij zijn - vooral als je:
  • Graag een liefdevolle relatie wil, maar niet weet hoe je dat voor elkaar krijgt
  • Nu een fijne relatie hebt en het naar het volgende level wilt brengen
  • Niet heel gelukkig bent in je relatie en je twijfelt hoe je verder wilt
  • Ernaar verlangt weer wat leven in de brouwerij te brengen: avontuur, seksualiteit en nieuwe verbinding
  • Af wilt rekenen met date-leed en een einde wilt maken aan je “happy” single life
 • Normaal €150 per persoon en nu kun je al meedoen voor slechts €27. Je ticket is geldig voor beide dagen.
 • Inclusief gratis E-book '4 Tips om je relatie te verbeteren' bij de aanschaf van een Relatie Ticket, en een gratis E-book 'Van single naar samen' ter bij de aanschaf van een Single Ticket.

Over relaties bestaat het misverstand dat iedereen dit uit zichzelf zou moeten kunnen. Maar als je even goed om je heen kijkt – in welke relatie dan ook – dan weet je dat dit een aanname is die niet klopt. Kijk maar hoeveel gedoe er is bij veel koppels. Of juist bij mensen die op zoek zijn naar een leuke partner.

In werkelijkheid is liefde een vaardigheid; je kunt het leren. Alleen hollen, vliegen of razen we zo vaak door in het leven, dat we nauwelijks stil staan bij die ene cruciale vraag:

Wat maakt mij gelukkig in de liefde?

En daarom is er op 19 en 20 september het Superrelatie Weekend. Vanuit jouw eigen huiskamer. Met sprekers David de Kock, Arjan Vergeer en Emanuela Deyanova is dit hét evenement voor iedereen die aan de slag wil met liefde, relaties en intimiteit. Of je nu single bent of al duizend jaar getrouwd, in dit weekend leer je alles over de verborgen dynamiek van relaties.

Het grootste en leukste seminar van de wereld voor koppels en singles die op een leuke manier willen leren over liefde & relaties. Door de praktische en inspirerende combinatie van live coaching, diepgaande psychologie en toepasbare spiritualiteit, op basis van een onderzochte en bewezen methodiek. Duik diep in de nieuwste inzichten over communicatie, seksualiteit en verbinding en je relatie komt er herboren uit.

Volg het Superrelatie Weekend dit jaar vanuit je eigen woonkamer. Met je liefje, je date of een groep vrienden. Als extra voor de singles worden vooraf leuke groepjes gevormd om andere singles te ontmoeten. Zo stimuleren we leuke dates en wie weet ontmoet je de liefde van je leven.

Het Superrelatie Weekend was niet eerder zo abnormaal goedkoop. Normaal €150 per persoon en nu kun je al meedoen voor slechts €27. Doe je mee als stel, dan kost dit je slechts €13,50 per persoon. Je ticket is geldig voor beide dagen!

Daarnaast ontvang je hier exclusief een gratis E-book '4 Tips om je relatie te verbeteren' bij de aanschaf van een Relatie Ticket, en een gratis E-book 'Van single naar samen' ter bij de aanschaf van een Single Ticket ter waarde van €12,95!

Altijd al een keer naar het Superrelatie Weekend gewild? Ga ervoor!